SiriDB - Complete makeover

22 Mar 2022 Door Rob van den Boom

Het is lente, de zon schijnt, de natuur staat in bloei en SiriDB heeft een compleet nieuwe look! We hebben namelijk onze time series oplossing SiriDB een make-over gegeven. Zo is de website volledig vernieuwd! Het heeft een nieuwe look, meer inhoud en is voorbereid op de komende jaren.

Waarom is de website veranderd?

We (de ontwikkelaars en beheerders van SiriDB) merkten dat we met de huidige website ons doel niet goed konden bereiken. Dat is natuurlijk, het promoten van onze geweldige time series database en het bieden van een centraal punt waar ontwikkelaars alle benodigde informatie over SiriDB kunnen vinden.

Wat is er nieuw?

Een nieuwe look! De oude website was behoorlijk verouderd en voldeed niet meer aan de verwachtingen van vandaag. Daarom vonden wij dat SiriDB een website verdient, die aan dezelfde hoge eisen voldoet als de oplossing zelf. Ook hebben we het logo en de documentatie gerestyled.

Daarnaast hebben we extra content toegevoegd. Dit omvat informatie over het Enodo platform. Enodo is een geweldig time series analyse platform gemaakt voor SiriDB.

Onze diensten zijn nu ook prominenter aanwezig op de website. Met deze betaalde diensten willen we een transparante manier creëren om geld te genereren. Dit komt SiriDB ten goede en houdt het open source zoals het nu is.

Laatste gedachten

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe website! Denk je dat er nog dingen zijn die verbeterd kunnen worden? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@siridb.net.