Nieuwe locatie @ Schoutlaan, Weert

12 Apr 2022 Door Rik Lempens

Introductie

Wij van Cesbit zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuw kantoor voor ons bedrijf hebben gevonden! Vanaf nu zijn wij gevestigd aan: Schoutlaan 17 in Weert.

Geschiedenis

Sommigen van jullie zullen deze locatie misschien bekend voorkomen of zelfs herkennen als het voormalige “IBM-kantoor”. Dat klopt!

Nadat IBM hier jarenlang diensten heeft verleend, hangt er nog steeds een deel van de IBM-sfeer op kantoor. Maar niet getreurd, we blijven een nuchter Nederlands bedrijf. 😉

Onze visie

Door ons te vestigen in de “Poort van Limburg”, een zeer centrale ligging nabij de Brainport Regio Eindhoven en de stad Venlo, hopen we allereerst onze diensten en producten effectief te kunnen leveren aan organisaties in onder meer de regio Eindhoven en Midden/Noord-Limburg. Uiteraard blijven we ook klanten buiten die regio’s bedienen.

Daarnaast bieden wij met deze nieuwe locatie een thuisbasis aan ons geweldige team. Na bijna 2 jaar op afstand gewerkt te hebben, merkten we dat het tijd werd om weer structureel fysiek bij elkaar te komen. We leverden al geweldige software oplossingen, maar als we samen zijn ontstaan ​​er echt te gekke (open source) oplossingen! 😜

Niet meer thuiswerken?

Zeker niet! Terwijl de COVID-19-pandemie ons dwong om voor langere tijd thuis te werken, wat ons eraan heeft herinnert dat werken op locatie zeker zijn voordelen heeft, hebben we ook geleerd dat thuiswerken zeer succesvol kan zijn!

Zo heeft thuiswerken heel wat voordelen, zoals: minder reistijd en dus meer tijd voor klantgerelateerd werk, hogere prestaties en meer flexibiliteit.

Daarom hebben we gekozen voor een hybride aanpak. Iedereen werkt bijvoorbeeld een paar dagen vanuit huis en een paar dagen vanuit kantoor. Om het beste van twee werelden te combineren!

Conclusie

Samenvattend kunnen we zeggen dat we heel blij zijn met onze nieuwe locatie! En we hopen dat we hier met veel plezier nog veel meer mooie oplossingen mogen ontwikkelen. Bent u benieuwd naar onze nieuwe locatie of wat we doen? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken! Bel hiervoor +31 85 876 8733 of mail naar info@cesbit.nl.