Software is onze passie. Ons team heeft jarenlange ervaring in software ontwikkeling. Heeft u te maken met een zakelijk probleem dat kan worden opgelost met een technologische oplossing? Dan worden wij graag uw partner!

Contact Info
Sint Apolloniastraat 2d
6002 BE Weert, NL
info@cesbit.nl
+31 85 876 8733

Volg ons

Enodo

Time series data analysis platform

Enodo

Over het product

Enodo is een time series analyse platform gemaakt voor SiriDB. Door de kracht van het opslaan en opvragen van time series in SiriDB en de analysekracht van Enodo te combineren, kunnen we een beter begrip creëren van de gegevens die we verzamelen en opslaan. Zo kunnen we leren van het verleden en prognoses maken voor de toekomst.

Enodo's geweldige eigenschappen

  • Krijg realtime analyse van binnenkomende gegevens om ervoor te zorgen dat u op de hoogte wordt gesteld wanneer een anomalie wordt gedetecteerd of om ervoor te zorgen dat er in de nabije toekomst niets ergs gebeurt door prognoses op uw gegevens te controleren. SiriDB Enodo is het platform om alle gewenste informatie uit uw time series te halen.
  • Om op de hoogte te blijven van deze informatie, kan SiriDB Enodo verbinding maken met uw favoriete communicatieplatforms of zelfs met uw eigen maatwerk systeem via de webhook-integratie.

Management tool

Met behulp van de beschikbare management tool kunt u uw Enodo-implementatie en -configuratie eenvoudig beheren:

  • Krijg visueel inzicht in de resultaten van uw geanalyseerde time series.
  • Houd de belasting bij waarmee uw Enodo-workers te maken hebben.

Open Source

Het SiriDB Enodo-platform is volledig open source, wat de kracht van de open source-gemeenschap benut en ook transparantie biedt in hoe Enodo omgaat met uw gegevens.

Aan de slag

Om met Enodo aan de slag te gaan, zie deze pagina voor meer informatie over hoe Enodo werkt, waar u de open source code kunt downloaden en waar u installatie-instructies kunt vinden.

Advies en consultancy

Wij ondersteunen u graag als u vragen heeft over het gebruik van Enodo in relatie tot hosting, support of consultancy. We ondersteunen ook integratie en aangepaste ontwikkeling van modules voor Enodo.

Andere producten